Töltés...
Hírek
Koncertek
Zenekar
Galéria
Szervező
Vendégkönyv
Rólunk
Tagok
Dalaink
Lejátszó
Dévai Sarolta
Ének

Gondolom senki sem kíváncsi arra hogy melyik sötét évben láttam meg a napvilágot, melyik kórházban, és hogy mi az édesanyám leánykori neve, szóval inkább kezdeném azzal, hogy milyen úton módon kezdtem le komolyan foglalkozni a zenével és kerültem az együttesbe mint vokálos (ha ez sem érdekel lapozz Gabi adatlapjára, állitólag meztelen nénis linkek vannak ott :) ).

Zenét szerető szüleimnek köszönhetem, köszönhetjük Gabival a kezdetektől meglévő erős kapcsolatot a zenével.Még beszélni nem tudtam de már szólt a Deep Purple és az LGT. Jóval késöbb mint drága bátyámat engem is elért az a bizonyos négy lábon álló mumus, a zongora. 7 év után abbahagytam a zongorázást, hogy átvehesse a helyét a gitár, akivel megállapodtunk hogy köszönünk egymásnak de semmi több. No de, akkor mért is énekelek ha lehetnék billentyüs vagy gitáros? Egyrészt mert adok esélyt az Ádámnak meg a Marcinak, :) másrészt mert amióta csak megszülettem Alanis Morissette akarok lenni.

Az együttes tagjainak többségét több mint 10 éve ismerem. Olyan 7 éve kezdhettek el gondolkodni egy formáción, ami folytán megszületett egy kis együttes. Körülbelül ez lehetett az a pont, ahol rájöttem, barátkozni kéne még velük egy ideig, mert ebből még előnyöm származhat :) Ezután 3 évvel megalakult a Miheztartás Végett.. Szóval, komolyabbra forditva a szót: mindig is tudtam hogy énekelni akarok. Szerencsésnek érzem magam hogy nem csak jó zenészekkel, de jó barátokkal vagyok körülvéve az együttesben.

A zenén kívül rajongok még az egyiptomi il.l más ókori civilizációk történelméért.:D

Na ennyit rólam, szerintem többet nem érdemes irni, nincs is miről. Ezzel ellentétben Gabi adatlapja nagyon érdekes...:)


Legutóbbi frissítés: 2011.01.13. 22:42

Vissza