Töltés...
Hírek
Koncertek
Zenekar
Galéria
Szervező
Vendégkönyv
Rólunk
Tagok
Dalaink
Lejátszó
Erdős Márton
Zongora

Halihó!

Most igazából írhatnék egy kisregényt az életemről, tanulmányaimról, hobbykról, kedvenc időtöltéseimről és persze ebben az esetben senki nem jutna el a lényegig illetve a szöveg végéig, mert hamar megunná mindenki és nem élné magát bele az eseményekbe velem ellentétben. :)

Így tehát magamról talán a legfontosabb, hogy jelenleg 13 éve zongorázok, de ez a csodás hangszer már kb. 4 éves koromban megfogott, órák hosszat hallgattam Richard Clayderman-t a régi lemezjátszón, ez volt talán az első motiváció a zenéléshez. Péceli Zeneiskolában kezdtem el végül is zongorázni (majd később orgonálni is), és jelenleg is itt tanulok egyetem mellett, bár éppen emiatt kevés az időm, de nem tudnék meglenni zenélés nélkül.

Nagyon örömteli számomra, hogy eddig megszerzett tudásomat, ebben a remek zenekarban "profi zenészek" :) társaságában kamatoztathatom, akiket igen régóta ismerek, kit jobban, kit régebben csak látásból. De végülis a kocsmázások, bulizások és a közös témák összehozták ezt a kis társaságot és megalakultunk sikeresen. Zene mellett a természet, műszaki dolgok és a biológia tartozik a legfőbb érdeklődési körömbe, ahogy Ádi mondaná, még a képen is "fotón-szintetizálok" :)


Legutóbbi frissítés: 2009.11.09. 13:23

Vissza