Hírek
Hírek
Koncertek
Zenekar
Galéria
Szervező
Vendégkönyv
 
2012.02.14. - Pulzus 1

Remélhetőleg fogunk még írni a Pulzus tehetségkutatóról itt, mivel az azt jelentené, hogy továbbjutottunk. Tegnap megvolt az elődöntő 2. fordulója, melyen mi is felléptünk, és tőlünk szokatlan módon bizakodóak vagyunk :D Jól sikerült a fellépés, rég játszottunk ilyen jó hangosítási körülmények között. :D

Ha bármi infó van a jövőben, arról itt, vagy Facebook oldalunkon írunk. Mehet a Like a zenekarra :D

Hozzáadta: catchke2ro


2011.12.02. - Koncert ismét sok idő után!!
December 2-án, pénteken 20:30-kor felllép a Miheztartás Végett a Dirtyben. Igazi bluesos-ugribugris-táncolós-fejrázós-éneklős-dölöngélős koncertnek ígérkezik.

A Miheztartás végett mellett zenél a miskolci Hellómivan!? zenekar. Garantált kikapcsolódás a téli depresszió megelőzésére (Belépő - az este költségeit fedezendő - 500 Ft. )
Hozzáadta: catchke2ro


2011.04.27. - Koncertek! Kettő is!

A közeljövőben két koncertünk is lesz, bizony. :D Egyel a borsodiaknak kedvezünk, egyel pedig a péceli közönségnek :D

Részletek itt.

Ja és igen. A koncerteken természetes CD-t is lehet majd venni :D

Hozzáadta: catchke2ro


2011.02.07. - Koncert a Filterben!

Egy kis szünet után ismét beindult a koncertezés.

Első állomás a Filter Club  http://www.filterclub.hu/

Kezdés:  20.00

Időpont :  Február 16. szerda

Gyertek minél többen, a helyszínen lehetőség lesz lemez vásárlásra is :)

Hozzáadta: saci


2010.12.19. - Koncert, CD

Sziasztok!

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki ott volt pénteken, a lemezbemutató koncerten. Fantasztikus hangulatot csináltatok, így igazán élmény volt játszani. :D

Remélem hogy hallgatjátok a CD-t sokat. Akinek még nincs, az holnap vagy holnap után nézzen ide vissza, mivel még 1-2 árkalkulációval kapcsolatos kérdést kell intéznünk a Magyar Postához, és utána kész lesz a CD-rendelő felület, ahol majd szépen igényessen meg lehet vásárolni az albumunkat.

Hozzáadta: catchke2ro


2010.12.17. - Interjúk

A napokban két interjú is készült velem (Ádámmal) az új albumról, a lemezbemutató koncertről, valamint úgy általában a zenekarról.

Az egyik a Pécelinfo.hu megkeresésére készült, a cikk megtalálható ide kattintva.

A másik egy telefonos interjú, amit a Video-tár, Pécel internetes televíziója készített, ez hallgatható formátumban megtalálható itt.

Hallgassátok, és olvassátok :D

Hozzáadta: catchke2ro


2010.12.09. - Kész a CD!!!!!! - Lemezbemutató koncert is lesz

Halihó!

Nah hát nagyon el voltunk tűnve, de ennek ugyebár megvolt az oka, mivel kőkemény stúdió-munka folyt az elmúlt 2 hónapban. Ennek az eredménye lett az Escape című CD, amely 7 számot tartalmaz, csak tőlünk, csak nektek :D

Ezt a nagy eseményt fogjuk megünnepelni december 17-én pénteken, a péceli Dirty Dog Pub-ban (új nevén azt hiszem Station Club). A koncertről bővebb infók itt.

Hozzáadta: catchke2ro


2010.10.11. - Interjú a CD-ről
Befejeztük a felvételeket, már "csak" a keverés van hátra. Ezen felbuzdulva a Videó-tár, Pécel város internetes televíziója egy telefonos interjút készített Ádámmal arról, hogy hol is talrtanak a dolgok. Hallgassátok :D
Hozzáadta: catchke2ro


2010.09.13. - Új nóta
Új nótát írtunk pár napja. A címe: Még maradok. A dalszöveg már felkerült a honlapra. Aki eljön a 24-i koncertre, a hallhatja. Szóval... :D Gyertek.
Hozzáadta: catchke2ro


2010.09.01. - KONCERT-Dirty Dog Pub

Szeptember 24-én ismét a jóóó öreg Felsővezetékkel lépünk színpadra. Akik választ akarnak kapni arra a kérdésre, hogy a Felsővezeték gitárosa egy és ugyanaz a személy e mint a mienk, vagy csak egy gonosz klónja akit még 1985-ben hívtak életre gonosz üzbég tudósok , azok jöjjenek el a Dirty Dog Pub-ba 20:00-ra.

Lesznek új számok, boldogság és béke.

Hozzáadta: saci<< Előző    1 | 2 | 3 | 4   
Oldalak száma : 4