Töltés...
Hírek
Koncertek
Zenekar
Galéria
Szervező
Vendégkönyv
Rólunk
Tagok
Dalaink
Lejátszó
Bálint Ádám
Gitár, Ének

Be kéne mutatkoznom? A nevemet látjátok feljebb, és azt is, hogy elméletileg mit csinálok én a zenekarban. Akit érdekel bővebben, hogy ki vagyok, az olvassa tovább ezt a kis irományt.
(Most kattint mindenki a "vissza" gombra :P) 

Tehát tudni kell, hogy a zenekarban sajnos-szerencsére én vagyok a rangidős, a magam 1984-es születési évével. Életemnek nem túl izgalmas első felét javarészt tanulással, és másokat (főleg szüleimet) idegesítő ifjúkori hülyeségeimmel töltöttem el. Zenét már ekkor is tanultam, egészen konkrétan 1992-ben kezdtem el zeneiskolába járni, klarinétozni tanultam, remélem mindenki tudja, hogy mi az...! Aki nem, az most azonnal keressen rá, erre való az internet :P

Ekkor még nem voltam teljesen oda a zenéért. Ez a szenvedélyem (mostanra függőségem) az ezredforduló környékén alakult ki, ekkor kezdtem el ugyanis gitározni, mivel egy ismerősömtől kaptunk egy gitárt, és én bőszen belevetettem magam a tanulásába. A kezdeti nehézségeken túllendített az, hogy a zenei alapom már-már megbízhatónak tűnt (6 év szolfézs... :P ), és így, tanár nélkül sikerült eljutnom a "tábortüzes" szintre. Megalakult első zenekarom, a Felsővezeték zenekar, amely mind a mai napig él, és virul. És ekkor még mit se tudtam azokról az emberekről, akikkel most együtt zenélek abban a zenekarban, amelynek a honlapját most olvasod.

Mikor elkezdtem egyetemre járni (2004, BME Villamosmérnöki kar) akkor ismerkedtem meg alaposabban Petivel, akivel hogy-hogynem összehozott a sors az egyetemen. Addig csak látásból ismertem, és tudtam, hogy hegedál (szerintem így a logikus, mert a hegedűsők ÁLLnak. De például az orgonisták ÜLnek, azt meg úgy mondjuk, hogy orgonÁL... eszméletlen...).

Osztán szépen lassan megismertem az egész nagy társaságot, amit ők azóta is bánnak, de hát nincs mit tenni :P Így lettem én is zenekari tag a Miheztartás Végett-ben, és próbálom hozzáadni minden zenei tudásomat (nevezzük inkább sejtésnek) elektromos és akusztikus gitárral a kézben.

Mint említettem a zenekar mellett egyetemre járok, előtte a fejtágítást a Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban végezték velem. Az elektronika, és a számítástechnika világa mindig is második otthonom volt, és remélem az is marad.

És hogy miért nem érek rá egy csomószor próbára? :P Mert még zenélek egy pár helyen. Az előbb megemlített Felsővezeték mellett klarinéton tolom a Péceli Városi Fúvószenekarban és a Péceli Klarinétegyüttesben, és kórusban is éneklek. Meg lettem fertőzve.

Talán sok voltam... De mostmár vége. Olvassgass másokat is azért :P

Ja és látogass el a honlapomra: catchke2ro


Legutóbbi frissítés: 2009.10.16. 14:37

Vissza