Töltés...
Hírek
Koncertek
Zenekar
Galéria
Szervező
Vendégkönyv
Rólunk
Tagok
Dalaink
Lejátszó
Dévai Balázs
Basszusgitár

Azok kedvéért akiket esetleg érdekel elmondom, hogy 4 hónaposan éltem meg Chernobylt, ezért vagyok ilyen... :):) Hogy tetézzük a bajt, a nyóckerben születtem. Az életrajzomról nagyjából ennyit. Akit behatóbban érdekel az életem, az menjen el orvoshoz.

Zeneiskolai tanulmányaimról csak annyit mondanék, hogy nem voltak. A szolfézshoz, meg minden ilyen dologhoz teljesen hülye vagyok. Annyit tudok, hogy beszorítok 2 vasléc közé egy kifeszített drótkötelet, és virulok, hogy mindíg máshogy szól. Sokszor ezért nem tudunk egy rendeset próbálni. Találok egy új hangot, utána 30 percig örülök. Az üveghangokról ne is beszéljünk....te jó ég...! Lárifári, amúgy fél évig jártam zenesuliba.

Még a Miheztartás Végett előtt volt egy-két zenekarom. Az egyik egy Metallica tribute együttes volt. És igen, szeretem a Metallicát. Egyik kedvenc zenekarom. És most itt vagyok. A M.V-ben.

Annyit még azért hozzátennék, hogy alapvetően nem is én lettem volna a basszusgitáros. (Belegondolva, hogy mi lenne szegényekkel nélkülem... Még mindig azon filóznának, hogy a gitáron mi a legalsó húr. H vagy E?!?!?!)

Miután az eredeti elképzelésük nem ért rá, utána kértek meg engem. Szóval ha pénzt akartok küldeni nekünk, merthogy milyen jók vagyunk :P, akkor 50%-ot nekem utaljatok, mert csak miattam tartunk itt.

Hősi mivoltom növeléseképpen még annyit elmondok, hogy a zenélés mellett Tűzoltóskodom Hatvanban.


Legutóbbi frissítés: 2009.10.16. 14:38

Vissza